Rondje langs de velden…

Op deze inhaalzaterdag 7 mei stonden een drietal jeugdwedstrijden op het programma. Hier de kleine Whats-App verslagjes:

JO14-1
De JO14-1 reisde afgelopen zaterdag al vroeg af naar Marknesse. alwaar tegen de plaatselijke S.V.M. de topper van deze eerste klasse werd gespeeld. SVM was nog ongeslagen (drie keer gelijk) en onze JO14 had 1 keer verloren. Het werd een mooie wedstrijd met veel doelpunten. SVM bleef ongeslagen want de einduitslag werd 6-3. Daardoor lijkt deze ploeg op het kampioenschap af te stevenen. Maar in theorie is deze competitie nog niet beslist. Toch blijft het knap dat onze JO14 voor de winterstop kampioen in tweede klasse ook weer heel goed meedoet in eerste klasse.

JO17-1
De JO17-1 scoorde afgelopen zaterdag in Arum 9 keer. Maar er stond 7-2 op het scorebord. Het betekende dat onze JO17, de ietwat geflatteerde overwinning tegen Beetgum, zeven keer scoorde in het vijandige goal, maar ook twee keer in eigen goal…
Maar de JO17, die na de winterstop ook een klasse hoger speelt door deze overwinning steeg naar een knappe derde plek in de tussenstand!

JO19-1  
Verloor indertijd de thuiswedstrijd met 12-0 van IJ.V.C. dus waren de jongens gebrand op een beter resultaat in IJlst. En was volgens coach Lieuwe een prima wedstrijd  die overigens met 3-0 werd verloren. Maar kwam het wel met 1-0 voor, maar, nog steeds onbegrijpelijk, werd deze treffer afgekeurd….

9 mei 2022