Arum thuis tegen Froubuurt

De laatste drie wedstrijden werden door het vlaggenschip der v.v. Arum allemaal gelijk gespeeld. Tegen Blokzijl en Mulier was het gevoel dat we 2 punten hadden verloren en tegen N.O.K. was het gevoel van een punt winnen! Dus eigenlijk zou Arum 1 drie punten meer moeten hebben in de tussenstand. en dan zou Arum 1 vierde staan i.p.v. nu achtste. En juist de eerste vier plekken in de eindstand geven (na alle waarschijnlijkheid) recht op nacompetitie en dus promotiekansen. En daar wil Arum natuurlijk voor strijden dit seizoen. In die strijd treft Arum zaterdag een geduchte tegenstander n.l.:  v.v. CVO (voetbal vereniging Combinatie Vrouwenparochie Oude Leije) die natuurlijk ook dit seizoen voor de prijzen gaat. C.V.O. uit Froubuurt is voor Arum een oude bekende! Een aantal seizoenen  terug kruisten ze ook eens de degens. C.V.O. staat momenteel zesde in de tussenstand. 
Op papier zijn de teams aan elkaar gewaagd. Maar wat wordt het in de praktijk, dus op het veld? En wie sluit aan bij de top van de subtop en blijft volledig zicht houden op een plekje voor de prijzen.

We zullen het zaterdag 12 november allemaal beleven op sportpark de Bining! Aanvang 14.45 uur.

Minuut stilte 
Voor de wedstijd is er een minuut stilte ter nagedachtenis aan Jappie Reinsma, oud-lid en oud-kaderlid van de v.v. Arum. Hij overleed vorige week twee dagen nadat hij 100 was geworden.

9 november 2022