v.v. Arum WK-pool 2022

Nog een week….
Er zijn al een 20-tal formulieren ingeleverd
Vul het formulier dus nog even snel in!
Want op zondag 20 november begint het Wereld Kampioenschap voetbal 2022 in Qatar.  
We willen dit als 85 jarige v.v. Arum niet zomaar voorbij laten gaan en komen ook dit jaar met een heuse WK-Pool voor alle leden, ouders van leden, kaderleden, sponsoren, supporters etc, van de verenigingen v.v. Arum en Stormvogels’64. De deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen(wat de prijzen zijn, er zijn ook enkele troostprijsjes, maken we in een later stadium bekend)

Eenvoudig in te vullen!
We hebben gekozen voor een eenvoudig in te vullen WK-Pool spel. Bij spel A voorspel je de Poulewedstrijden (48) in Toto-vorm. (uitleg op deelname formulier). Bij de Spel B voorspel je, de volgens jou, 16 achtste finalisten en bij Spel C voorspel je de Kwartfinalisten en de Halve finalisten en de troostfinale & finale en wie er Wereld Kampioen wordt en wie tweede, derde en vierde.
In totaal kun je, in dit 85 jarige bestaan van de v.v. Arum; 84 punten behalen n.l.: Spel A: Poule(groeps)wedstrijden Toto, 48 punten. Spel B: 8ste finalisten, 16 punten. Spel C: kwartfinalisten, 8 punten, Halve finalisten, 4 punten en met het raden van de Wereld Kampioen en de nummer twee, drie en vier kun je nog eens dubbele, dus 8 punten verdienen! Als je dus de b.v.b. de Wereld Kampioen raad krijg je 2 punten. Maar als je de vierde plaats, verliezer troostfinale, goed raad krijg je ook 2 punten. Heb je een land b.v.b. op de derde plaats staan maar wordt vierde, dus verliest de troostfinale, dan krijg je als nog 1 punt. En dat geldt ook voor de finale. Dus stel Qatar wordt Wereld Kampioen en je had Qatar op de tweede plaats staan, dan krijg dus als nog 1 punt! 

Tussenstanden via deze site!
Het is de bedoeling dat we een aantal keren een tussenstand publiceren via deze site! Hoe frequent is nog niet helemaal bekend, maar in ieder geval komt er een tussenstand na:
12 wedstrijden Spel A:  Publicatie 24 november
24 wedstrijden Spel A:  Publicatie 27 november
36 wedstrijden Spel A: Publicatie 30 november
48 wedstrijden Spel A: Publicatie 3 december
Spel A  48 wedstrijden & Spel B (16 achtste finalisten): Publicatie 7 dec.
Spel A, B en van Spel C: kwartfinalisten: Publicatie 11 december
Spel A, B en van Spel C: kwartfinalisten & halve finalisten: Publicatie 15 dec.
Eindstand: Publicatie maandag 19 december

Deelname formulier 
Hieronder kun je het deelname formulier downloaden, als Word bestand of als PDF. Er is daarbij ook nog een compleet WK 2022-speelschema als PDF te downloaden, deze kun je gebruiken voor het invullen voor bijvoorbeeld de kwartfinalisten etc, etc.
Er zullen de komende tijd ook papierenversies worden uitgedeeld (op b.v.b. trainingsavonden) 
Deelnameformulier v.v. Arum
Deelnameformulier v.v. Arum WK Pool 2022 (Word bestand)
Deelnameformulier v.v. Arum WK Pool 2022 (PDF bestand)
Speelschema WK 2022 (PDF): speelschema-wk-2022
of klik hier: https://www.landenkompas.nl/img/speelschema-wk-2022.pdf

Inleveren
Lever het Deelname formulier in bij  Pieter Tolsma voor zaterdag 19 november 20.00 uur. 
Dit kan als papierenversie (in brievenbus op Julianastraat 1) maar je mag het deelnameformulier (b.v.b. als Word bestand) via de mail versturen (pjtolsma@hotmail.com) of via de WhatsApp (b.v.b. maak even een foto van het deelname formulier en stuur deze dan via WhatsApp naar Pieter Tolsma) 

Je mag 1 deelname formulier per persoon inleveren!

Succes met invullen!

Het bestuur van de v.v. Arum

13 november 2022