Lang niet alle teams kwamen afgelopen zaterdag 19 november in actie. De O23 en de JO10-1 hadden sowieso deze zaterdag geen programma. En de wedstrijden van It Twadde (afgelast) de JO12-1 en de  JO15-1 (wegens ziekte, kleine corona uitbraak) werden verplaatst. Van de wedstrijden die onder koude omstandigehden wel door gingen volgen hier de WhatsApp verslagjes:

JO07-2
Volgt z.s.m.

JO12-2
De Arumer JO12 moest uit naar Bolsward. Het was mooi weer maar wel koud. Bolsward is koploper dus moesten we winnen willen we nog eventueel kampioen worden.
We kwamen al snel met 1-0 achter. Maar even later was het Redmar met een mooi afstandsschot en maakte de 1-1. Daarna was het Bolsward die 2-1 maakte en ook nog 3-1. We hadden wel veel kansen maar die bal wou maar niet in het goal. Maar uiteindelijk kon de 3-2 door Hylke net voor rust toch nog gemaakt worden.
Daarna even opwarmen.
Na de rust was het Bolsward die al snel weer het goal vond en de 4-2 maakte. Maar toen kwamen we op stoom en was het Jelle die de 4-3 maakte. En wat was het spannend.
En mooi overspelen vind ook Rutger de goal en maakt de 4-4.
Nu was het over en weer veel kansen. Maar het was Hylke die de 4-5 maakte .
We staan nu gedeelt eerste met AVC, aldus coach Geert!

JO13-1
3 op rij!
Voor de derde keer op rij wordt er met 5-2 gewonnen.
Deze keer is MKV Leeuwarden de tegenstander.
Arum/Stormvogels is letterlijk en figuurlijk een maatje te groot.
Zonder groots te spelen wordt er na een 1-3 ruststand uiteindelijk na 2 mooi uitgespeelde goals en een even zo mooie tegengoal met 2-5 gewonnen .
Na een koude wedstrijd en een warme douche gaan we snel weer terug naar Arum en hopen volgende week deze reeks voort te zetten.

JO17-1
De coach lag druk op het team want in deze topper moest het gebeuren. Maar we zakten helaas door het ijs in deze test. De meeste spelers haalden niet hun niveau. Was het de druk? We misten deze wedstrijd ook twee belangrijke spelers. Maar je moet het doen met wat er is.
We hadden ook te maken met een fysiek sterke tegenstander die ons niet liet voetballen en eigenlijk met alle middelen, die soms helaas ook bij het voetbal horen, (duwen, shirtje vastpakken, schoppen) ons totaal niet in ons spel lieten komen. En dat was natuurlijk hun verdienste…
We kwamen al snel op 1-0 achter. Echter daarna hadden we een penalty moeten krijgen. Een LSC verdediger was duidelijk te laat en trapte onze spits Andrys hard in het strafschop gebied neer. De scheidsrechter wimpelde dit weg. Door o.a. deze trap en later in de wedstrijd nog een paar op onze spits moest hij er met een blessure vanaf en is zoals het nu laat aanzien tot en met de winterstop uitgeschakeld.
LSC kwam overigens in de eerste helft zeer makkelijk op 2-0. Maar daarna brak een iets betere fase aan zo vlak voor rust. Een fase waarin we ook scoorden. In de tweede helft maakte LSC al snel 3-1. We probeerden wel maar het zat er deze wedstrijd niet in. In alle malaise misten we ook nog een penalty en werd het uiteindelijk ook nog 4-1 voor LSC.