Arum 1 – H.J.S.C. 1; met extraatje voor eigen supporters!

Komende zaterdag 26 november speelt Arum 1 thuis tegen H.J.S.C. (Hommerts-Jutrijp). Tot afgelopen dinsdag j.l. was H.J.S.C. nog ongeslagen in deze competitie. Er werd namelijk afgelopen dinsdag, inhaalwedstrijd van afgelopen zaterdag, zeer verrassend verloren van Hielpen met 2-1. 
Arum speelde afgelopen zaterdag voor de vierde keer gelijk dit seizoen en dat schiet qua punten niet veel op.
Maar zaterdag zijn er weer drie punten te behalen. En het is voor Arum een mooie test om te kijken of ze, wat betreft voetbalkwaliteiten, mee kunnen doen in de top van deze klasse! En dan is H.J.S.C. een leuke tegenstander om dat eens te meten. De ploeg uit de buurdorpen Hommerts & Jutrijp wil zich vooral herstellen na de verloren wedstrijd tegen Hielpen.
Dus genoeg ingredienten voor een leuke pot?

We zullen het weer beleven op Sportpark De Bining om 14.45 uur!     

Extra prijsjes voor de Arumer supporters/leden
Omdat we per 1 november ons 85 jarige bestaan vierden hebben we zaterdag a.s. een extraatje voor onze supporters/leden. De eerste 50 Arumer supporters/leden die een programmaboekje kopen, krijgen naast kans op de reguliere prijzen nog twee nummers voor het draaiend rad (deze draaiend rad prijzen worden na de wedstrijd verloot, wrs. in de rust van de WK-wedstrijd Frankrijk-Denemarken) en een eindstand van de wedstrijd Arum 1 – H.J.S.C. 1. 
Heb je de juiste eindstand gekregen dan heb je een mooie/lekkere prijs gewonnen!  

Dus tot zaterdag!

23 november 2022