Arum verspeelt 2 punten!

“We hiene moatte winne” was de eerste conclusie van trainer Hein Frietema kort na de wedstrijd tegen Hielpen.
De wedstrijden tegen de Hylpers zijn altijd lastig. Daar “ron” je, om het op zijn Hylpersk te zeggen, niet zomaar overheen. Hoewel Arum het op basis van de eerste helft zeker verdiende. Het werd al snel in de wedstrijd 1-0 door Rinnert door een goede aanval die BT keurig voor gaf. Daarna had Arum de voorsprong uit moeten breiden. Maar vergat dat.
In de tweede helft kletste Hielpen met hun karakteristieke voetbal er boven op. En door een slap begin bij Arum werd het in de eerste minuut van de tweede helft al 1-1. Toch bleef Arum voetballen en via een prima vrije trap van aanvoerder Tim kopte Wessel Hibma, hij scoort altijd tegen Hielpen, de 2-1 binnen. Maar het fysieke kick-en-rush voetbal, of is het kerst-en-rush, van Hielpen daar heeft de jonge ploeg van Arum moeite mee. En door het uitvallen van steunpilaar Lammert kreeg Arum het nog heel lastig. Met name de slag op het middenveld, daar vielen vaak gaten, werd verloren en vlak voor tijd maakte Hielpen dan ook de 2-2!
En zo speelde Arum dit afgelopen half jaar voor de 5e keer gelijk….
In de tussenstand bezet het overigens nog steeds wel de vierde plek.
Na de winterstop speelt Arum 1 nog thuis tegen Bakhuizenop zaterdag 21 januari en uit tegen De Walde op 28 januari. Alvorens het op zaterdag 4 februari begint met de tweede helft van de competitie uit tegen Woudsend.