Deze week zouden alle teams weer in actie komen… Helaas belden de tegenstanders van beide JO12 teams af. De rest kwam wel in actie. Hier de WhatsApp veslagjes:

JO07-2
JO7-2 mocht afgelopen zaterdag naar Menaam om daar lekker te voetballen het was nog fris en de oogjes klein maar de heren en dame hadden er zin in! Na even warmlopen was daar de 1e wedstrijd tegen de Leeuwarder zwaluwen we besloten 6 tegen 6 te spelen zodat er niemand op wissel hoefde, Arum ging er vol in en in korte tijd maakte Jort Nadema het 1e goal Arum nam de leiding en Jildert maakte de volgende goal een goede verdediging van Jeljer en Marit zorgde er voor dat de Zwaluwen niet tot scoren kwamen en daardoor bleef de stand 2-0 voor Arum top!
De winst smaakte naar meer en daardoor had thuisploeg DFC het moeilijk er werd gestreden door beide teams maar weer was Jort Nadema daar en maakte 2 fantastische goals, onze super snelle Jort Koopmans vloog iedereen voorbij en maakte ook een goal! Een mooie pot die eindigde in 3-2 voor Arum
Na de limonade nog 1x tegen FVC een leuke sterke ploeg waar Arum moeilijk van kan winnen ook vandaag lukte dit niet, na heel veel kansen en bijna goals was de eindstand 3-0 voor FVC.
Iedereen heeft het weer super gedaan!

JO07-1
Afgelopen zaterdag kon het team dan eindelijk schitteren op het sportpark van de Stormvogels!
Na een lekkere warming-up was het eerst tijd voor een team foto.
We begonnen met een wedstrijd tegen DFC Dronrijp.
Zoals altijd hadden ze er zin in, dit keer maakte Jelte-Pieter zijn debuut in het elftal.
Het fluitje klinkt, we begonnen gelijk fel en speelden erg goed samen. Jimte wist de eerste in de goal te schieten 1-0. Het verdedigen ging ook al een stuk beter en dus konden we ons op de aanval richten. Sam maakte de 2-0 er werd veel aangemoedigd door de supporters langs de kant!
Jimte wist zijn 2e te scoren 3-0. We bleven goed druk zetten, Rienk wist zijn eerste van het seizoen te score 4-0 (eindstand)
We konden gelijk door met onze 2e wedstrijd tegen v.v Blauwhuis. Deze wedstrijd was een beetje 1 richtingsverkeer, er werd veel gescoord door onze toppers!
De dames deden ook weer goed mee Djolie wist er 1 in te schieten 1-0 toen volgden 3x Jimte 3x Sam 1x Ferre
8-0 (eindstand) Toen eerst even rust, dus lekker wat eten en drinken en op adem komen.
Onze laatste wedstrijd was tegen SC Franeker.
Dit was een gewaagde tegenstander, zo kwamen we na een paar minuten op 0-1 achterstand.
We moesten alle zeilen bij zetten om de winst eruit te slepen Jimte maakte de gelijkmaker 1-1. We kregen goede kansen om voor te komen. Jurre schoot net naast,Jelte-pieter net over en Djolie op de paal maar toen wist Jimte toch de 2-1 te maken.
Toen kwam er nog een goede counter van Franeker en de stand was weer gelijk 2-2
De vermoeidheid begon wat op te spelen maar Jimte wist toch nog de 3-2 te maken en Ferre maakte de laatste
4-2 ( eindstand)
Trots op het team! Goed gevoetbald tot volgende week

JO10-1
De JO10 mocht in actie komen in Sneek (LSC 1890) om 8.45uur werd de bal afgetrapt. De eerste helft was een prachtige pot voetbal om naar te kijken. Van beide kanten veel mooie acties en schoten op doel we gingen de rust in met een gelijk spel 2-2. Gezien de eerste helft konden we de winst wel pakken.. werk aan de winkel in de tweede helft. Maar helaas begon de moeheid een beetje een rol te spelen en was de focus er niet echt meer. Met nog een een paar fraaie acties konden we er nog 2 mooie goals in prikken! Eindstand 8-4 voor Sneek. Doelpuntenmakers zijn, Guus, Jurre L, Jilles, Jurre D. Volgende week thuiswedstrijd tegen Tzum.

JO12-1 en JO12-2
De tegenstanders van deze teams belden beide af!

JO13-1
Aengwirden is de volgende tegenstander voor ons een ploeg waar we ervaring mee hebben
Maar zeker niet de beste ervaringen.
Dat bleek in de 1e helft ook weer het geval we werden weer van het kastje naar de muur gespeeld en stonden bij rust al met 4-0 achter.
We besloten in de rust om de keeper te laten voetballen
En een verdediger te laten keepen
En wonder boven wonder begon het te draaien
Alleen was de wedstrijd net wat te kort voor ons en stapten we met een 7-4 eindstand van het veld.
Maar we hebben wel laten zien dat er een aardig potje voetbal op de grasmat neergelegd kan worden van al dat gedraaf krijg je best wel honger dus werd er na de wedstrijd door 3 verschillende auto’s
3 verschillende routes
En verschillende mc Donalds bezocht .
Maar dat lopen ze er wel weer af.😉
Na deze chaotische morgen is iedereen toch weer moe voldaan en veilig thuisgekomen tot volgende week maar weer🙋🏽‍♂️

JO15-1
Verloor net met 2-1 van SDS/Nijland JO15-1. Wel kwamen we mooi op voorsprong maar ze gingen te makkelijk spelen.
2e helft begonnen we ook weer goed maar in de laatste minuten toch nog 2 goals tegen. alsdus leider/trainer Mario.
Zaterdag weer een kans.

JO17-1
Voor de winterstop speelden we ook al in en tegen Scharnegoutum. Tegen deze voetballend 1 van de betere teams in deze klase werd het toen 0-0. En deze eindstand stond er afgelopen zaterdag na 80 minuten ook weer op het scorebord. Maar het was zeker geen saaie wedstrijd. Scharnegoutum legde veel energie in de eerste helft. Op de eerste 10 minuten na was de thuisclub de bovenliggende partij. Tweede helft daarintegen zijn we eigenlijk niet meer in de problemen geweest. En dat leverde de nodige frustraties op bij de thuisclub…onze middenvelder Pieter werd daarvan de dupe en moest er na een veel te  harde overtreding met een blessure vanaf.
En wij hadden zeker in het laatste kwartier nog kunnen scoren…
Maar het bleef 0-0!

O23
Onder prachtige weersomstandigheden spelen we tegen Drachsterboys O23, een bekende tegenstander, voor de winterstop hebben we 2 keer tegen elkaar gespeeld, wedstrijden waarin we aan elkaar gewaagd waren, helaas viel het beide keren de kant van Drachsterboys op.
Met de, na een lange blessure terug kerende Dirk Henk in de gelederen, ging de eerste helft van start, al snel kregen we twee grote kansen maar helaas geen doelpunt, we speelde met veel inzet en passie, het spel golfde op en neer met aan beide kanten kansjes en een enkele grote kans, maar er werd niet gescoord. Bij rust een terechte tussenstand 0-0
Na rust hetzelfde spelbeeld, maar nu werd er wel gescoord, en als zo vaak in dit soort wedstrijden zijn details die het verschil maken. Tot 2 keer toe viel dit de goedekant op voor Drachsterboys en stond er een geflateerde 0-2 op het scorebord en leek het weer een nederlaag te worden. Met nog 15 minuten op de klok persen we er nog een slotoffensief uit, dit leverd na een mooie aanval die door Jildert prima wordt afgerond de 1-2 op. We gaan er nog eens vol tegen aan. 5 minuten voor tijd krijgen we een vrije trap, deze wordt voor de goal geslingerd en door Dirk Henk slim in het uiterste hoekje gekopt 2-2. Dit is ook de eindstand. Een uitstekende wedstrijd waar iedereen veel inzet toonde. Er werd onderling goed gecoacht, wanneer we dit kunnen doortrekken naar de komende wedstrijden dan…….

It Twadde
It Twadde verloor tegen Blauw Wit’34 6 in Leeuwarden met 5-2. Het was overigens een heel ander Blauw Wit’34 6 dan in de thuiswedstrijd. It Twadde kwam via Johan Hibma nog wel 1-0 voor. Maar werd daarna compleet overklast in 30 min.. 5-1 de rust. En na rust weer alles gecontroleerd en 5-2 gemaakt! Aldus de leider/speler PG