Arum verliest van Ens

Het eerste van de v.v. Arum was thuis dit seizoen nog ongeslagen. Maar aan die reeks kwam afgelopen zaterdag een einde. Koploper Ens pakte de volle buit in Arum. “Maar er had veel meer ingezeten voor ons” zo sprak aanvoerder Tim na afloop van de wedstrijd. En dat was een understatement. Toch liep Arum al vroeg achter feiten aan. Want in minuut 8 stond er al 0-1 op het scorebord. Maar ondanks deze achterstand ontspon zich een levendige wedstrijd met een hoog tempo. Arum ging opzoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er ook…Maar door een arbitrale dwaling werd de treffer van Rinnert, een van uitblinkers aan Arum-zijde, afgekeurd.
Na de rust hetzelfde spelbeeld. Arum bleef maar aandringen. De rode kaart, twee keer geel, voor Arum betekende eigenlijk de nekslag. Ens kwam daarna via een snelle counter op 0-2. Met 10 man kwam Arum via een knappe actie van BT wel weer terug in de wedstrijd. Maar met nog een kwartier op de klok kwam Ens ook al snel op 1-3. Er gebeurde nog van alles in de laatste minuten. Zowel Jacob alsmede Jeroen moesten er met blessures vanaf. Rinnert leek de 2-3 te maken maar zijn poging werd net van de doellijn gehaald. De gemoederen liepen soms nog even hoog op. Het leverde Ens in de slotfase ook nog een rode kaart op!
Kortom een boeiende, voor de 5e klasse een hoogwaardige, wedstrijd waar Arum misschien wel een puntje had verdient.

Op de facebookpagina van onze Arum 1 huisfotograaf Willem Rienk Miedema weer een prachtig beeldverslag van deze wedstrijd.

Arum 1 speelt pas zaterdag 11 maart weer voor de competitie, namelijk thuis tegen Blokzijl.
Arum 1 is echter wel eerder te bewonderen. Want op zaterdag 25 februari speelt Arum 1 een oefenwedstrijd thuis tegen D.W.O.W. 1, Wieringerwerf. Het team van voormalig trainer Edwin Wittink. Aanvang 14.30 uur.