Arum gelijk tegen LSC.

De wedstrijd van Arum 1 tegen Jong LSC, zoals zij hun zelf noemen kende drie gezichten; Arum was in de eerste helft de bovenliggende partij; LSC duidelijk het grootste gedeelte van de tweede helft en het laatste kwartier was van beide teams een alles of niets poging om alsnog de wedstrijd winnend af te sluiten. Uiteindelijk werd het na een sportieve wedstrijd, die goed geleid werd door de jonge scheidsrechter Turkmen, 2-2.
Arum, met een aantal invallers, was dus zeker voetballend de eerste helft de bovenliggende partij. En kwam na een aantal mogelijkheden ook terecht na een 25 minuten spelen op 1-0 . De linkspoot Rinnert schoot onhoudbaar in. LSC creëerde in de eerste helft niet al te veel kansen maar de grootste die het kreeg was ook meteen raak. Maar Arum bleef voetballen en na een knappe actie van Jorrit vlak voor rust werd hij in het strafschopgebied neergelegd. De penalty werd onberispelijk binnengeschoten door BT. Via een corner was Dirk Henk met het hoofd nog dicht bij de 3-1. Maar tot de rust bleef het 2-1.

De tweede helft bracht een heel ander beeld. De LSC trainer bracht een aantal nieuwe spelers binnen de lijnen. (die keuze heeft Arum niet…) Het tempo ging omhoog en LSC kwam terecht terug tot 2-2. Daarna verdedigde Arum soms met kunst en vliegwerk deze gelijke stand. Met name het centraal duo Dirk Henk en Jacob stonden prima hun mannetje. Nadat Arum trainer Hein ook verse wissels binnen de lijnen bracht kreeg Arum weer iets meer grip op de wedstrijd. En werd het een open potvoetbal waarin beide teams voor de winst gingen. Maar het bleef 2-2. En daar schoten beide teams niet veel mee op.

lees hier verslag LSC: Jong L.S.C. 1890 speelt in en tegen Arum gelijk | Groot Sneek

Arum heeft nog een zwaar programma voor de boeg. Te beginnen bij de uitwedstrijd komende zaterdag 22 april tegen HJSC die nu bovenaan staat in de tweede periode en daarin 8 wedstrijden op rij won!