Arum met drie partuur op W.K. voetbalkaatsen

Als gevolg van het steeds populair worden van het voetbalkaatsen in Arum; deden er, afgelopen zaterdag 1 juli, aan het officiële Wereld Kampioenschap Voetbalkaatsen te Ouwe Syl drie partuur van de v.v. Arum mee. Het partuur Jorrit, Pieter en Migchiel verloor in de eerste omloop van de uiteindelijke winnaars. In de herkansingsronde trof het toevallig het tweede Arumer partuur: Willem, Tim en Wessel. Het laatst genoemde trio won en reikte uiteindelijk tot de finale in deze herkansingsronde. Die net op 5-5 6-6 werd verloren. Maar toch een mooie tweede prijs.(zie foto) Het derde partuur: Jildert, Dennis en Ruurd kwamen tot in de derde omloop van de normale ronde, een prima prestatie, en gingen dus net voor de prijzen eraf.