Arum wil revanche in Oppenhuizen

Komende zaterdag 23 september start de competitie in de 5e klasse A. En we zijn natuurlijk altijd benieuwd welke clubs dit seizoen hoge ogen gaan gooien. Gezien de voorbereiding, bekerwedstrijden en vorig seizoen zullen absoluut HJSC en zeker NOK tot de titelkandidaten behoren. Maar Hielpen deed het ook prima in de beker. En wat kunnen RKO (vorig seizoen nog 3e klasse zondag) en Blue Boys (vierde klasse zondag vorig seizoen) dit seizoen voor het eerst op zaterdag. En hoe sterk is UDIROS? En hoe staat het gedegradeerde T.O.P.’63 ervoor? 
Maar vooral de vraag is: Hoe staan wij er zelf voor?
Het is heel simpel. Dat zullen we zeker in de eerste vier wedstrijden goed kunnen bekijken. Het wordt een ware test met in de eerste vier wedstrijden: TOP’63 uit, HJSC thuis. NOK uit en RKO thuis. Een op papier heel zwaar programma zo aan het begin van de competitie.
Zaterdag a.s. dus eerst de uitwedstrijd tegen T.O.P.’63. En dat was notabene voor Arum vorig seizoen de laatste wedstrijd van het seizoen. Arum haalde immers de nacompetitie en mocht met T.O.P.’63 in Oppenhuizen strijden om de volgende ronde. Het werd voor Arum een ware deceptie. Met een 3-0 verlies verliet Arum met de staart tussen de benen het veld in Oppenhuizen. 
Dus Arum wil revanche, dat is wel duidelijk. 
En kan Arum zich revancheren?
Dat zullen we zien op dus zaterdag 23 september a.s. op sportpark De Bou te Oppenhuizen,
aanvang 14.30 uur. 
 

20 september 2023