Voor de meeste teams werd afgelopen zaterdag 23 september de vierde competitie/bekerronde afgewerkt. Echter de senioren starten met hun eerste competitiewedstrijd. De JO15 en JO12 waren deze zaterdag vrij. Drie van de 8 SJO en ST teams die in actie kwamen speelden tegen Zeerobben. En de JO07- 1 mocht in eigen huis aantreden:

It Tredde
Kwam voor het eerst in actie dit seizoen en moest afreizen naar Eastersee/Bantegea oftewel EBC 1.  In het verleden speelde Arum 1 daar vele wedstrijden nu was het de beurt aan It Tredde. Eerste helft 2-0 achter, tweede helft nog tot 3-2, maar daarna was het prijsschieten, volgens speler/leider Sjoerd. Ze hadden een goeie spits en snelle vleugels, uiteindelijk werd het ietwat geflatteerd 7-2. Voor de thuisploeg.

It Twadde
It Twadde speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Franeker. Het werd o.l.v. speler/invalcoach een 5-2 nederlaag. De goals werden gescoord door Menno de V. en Wessel K.

JO17
De jongens van de JO17 speelden een prima pot tegen het goed voetballende Zeerobben. Waar keeper Stian in het begin nog knap redde, vielen daarna, in een heel goede fase, de doelpunten snel achterelkaar. Via een hattrick van Andrys en een fraaie goal van Thomas liep het talententeam uit naar een 4-0 voorsprong. Vlak voor rust scoorde Zeerobben nog tegen. Na rust kwam Zeerobben opzetten. De verdediging wankelde maar bleef overeind. Met name Durk Jan speelde achterin een prima pot. Via Harmen en Menno werd het uiteindelijk 6-1. En door deze belangrijke winst blijven we meedoen bovenin deze bekercompetitie, aldus de coach.

JO15
Was vrij wegens oneven aantal in de bekercompetitie

JO13
De JO13 speelde in Heeg een hele leuke wedstrijd met een hoop overspel en goeie verdediging met als gevolg een klinkende overwinning van 0-8 op het bord. volgens de leiders Tijmen en Marco

JO12
Deze zaterdag mocht Nick alleen als coach mee. “Je moet hem op een bepaald moment ook loslaten” aldus de supervisor coach/leider/trainer Geert. Hij deed het zo slecht nog niet. Er werd in Franeker wel met 7-4 verloren maar er werd genoeg gecreëerd aan kansen.

JO11
Was vrij wegens oneven aantal in de 1e fase competitie

JO10
In de wedstrijd bleef t het lang gelijk, maar werd t voor de rust toch 3-0 voor Zeerobben, we hebben best veel kansen gehad maar Arum kwam niet tot scoren. Na de rust kwam Arum op gang met 1ste goal Yasmine, daarna scoorde ewald de 2e goal en siem daar achteraan de nummer 3
Ewald maakte ook de 4e en laatste goal. Helaas scoorde Zeerobben er meer en eindigde de wedstrijd in 9-4

JO09
Zaterdag stond de wedstrijd Stormvogels- Zeerobben op het programma.
We begonnen gelijk scherp aan de wedstrijd.
Door een paar prachtige acties wist Jimte 2x te scoren 2-0.
Er werd goed overgespeeld. Jort op Jimte met een goede voorzet op Sam die maakte hem keurig af.
3-0. Jelte-pieter had een mooie actie en schoot op doel, net naast. Jimte maakte er 2 vlak na elkaar 5-0
Rust
Na wat lekkere limonade konden we er weer tegenaan.
Sam maakte met een mooie aanval de 6-0
Djolie speelde sterk en wist een paar keer een schot op goal te lossen, maar hij mocht er niet in.
Door goed overspel van het team maakte Jimte er nog 2, 8-0
We werden nu wat vermoeid en Zeerobben wist hiervan gebruik te maken 8-1
Zeerobben zette goed druk en ondanks goed verdedigd werk va Jorn en Rienk wisten ze er 8-2 van te maken. Ondanks Jelte-pieter zijn uitstekende keeper skills wist zeerobben er nog 1 te maken 8-3
We wisten ons te herpakken en creëerden veel kansen Jort met een goed schot net naast.
Jorn wist voor de goal te komen en loste een schot maar te keeper hielt m tegen.
Fayen deed een prachtig steekballetje op Rienk en die schoot hard binnen. 9-3
Als topscoorder van deze wedstrijd maakte Jimte de laatste.

JO07
Afgelopen zaterdag mocht de JO7 het thuisfront weer verdedigen we hadden er mooi weer bij en iedereen had er zin aan!
Als eerste mochten we tegen de 5 dames van DFC dit was een heel leuk team wat net begonnen is. Er werd door Arum gewonnen met 6-1. Na de limonade door met de Leeuwarder Zwaluwen dit was een ander kaliber dan de dames en Arum had er werk van om het gelijkspel van 4-4 te houden. De 3e ploeg was afgemeld dus het was kort maar krachtig iedereen super gespeeld!