De JO11 in actie!

Gisteravond 24 januari werd de inhaalwedstrijd van de JO11 gespeeld. Makkum was in Arum de tegenstander. Hier ver WhatsApp verslagje;

Jaaa we mogen weer voetballen de 3e Fase. we hebben er allemaal weer zin in💪🏽 Afgelopen zaterdag kon Makkum niet komen voetballen. Dus wedstrijd mooi even in kunnen halen op deze woensdag. Na een korte warming-up die we wel even nodig hadden brrr konden we beginnen aan de wedstrijd.
Gelijk sterkt beginnen was ons plan. En hoe, de ene na de andere goal vloog de keeper van Makkum om de oren! Fantastisch voetbal! Met een 7-0 de rust in. Kijken of we in de 2e helft er nog wat meer van konden maken. Maar dat wilde niet meer lukken. Makkum wist er nog wel 1tje in de prikken. Eindstand 7-1. Een lekker begin super!! Tot de volgende 💪🏽