Team Lammert wint v.v. Arum Pub Quiz

Het was afgelopen zaterdagavond bomvol in de kantine van de Bining. Met bijna 100 deelnemers, verdeeld over een 18 teams, en nog veel ander aanwezig publiek, werd er gestreden om de eer en de v.v. Arum Pub Quiz wisselschaal (aangeboden door Lieuwe en Reino). Met voetbalvragen van Arum 1 spelers en bestuur (Jorrit, Marwin en Pieter) bestond de avond uit 8 vragenronden (met o.a. voetbalvragen, een Friesland ronde, en een muziek intro-ronde, live gespeeld door Marwin) verdeeld over 4 momenten. Maar natuurlijk het belangrijkste op deze avond was de jury (nakijken van de antwoorden, etc, etc,) voorzitter van deze commissie was Wessel Hibma.
De pauzes werden gebruikt voor de innerlijke mens: met o.a. de broodjes warmvlees van Maria, de frituurhapjes van Nico, de chips en borrelnootjes van Mike en Lammert en de drankjes van Pier. Het werd een spannende strijd met uiteindelijk twee teams die bovenaan eindigden. Er werd nog een benaderingsvraag bedacht en uiteindelijk werd “Team Lammert” de winnaar en houder van de v.v. Arum Pub Quiz wisselschaal. 

Voor de eerste vier teams waren er Spar-bonnen en de poedelprijswinnaars kregen een consumptie!
Hier de uitslag:
1. Tema Lammert (Ruurd, Redmer, Theerd, Hein en Lammeert)
2. Team Reimer (Hendrika, Jildert, Reimer, Pieter en Mathijs)
3. Team Tim (Anke, Kevin, Nico, Jacob en Tim)
4. Team Martijn (Dirk Henk, Germ, Ruud, Marwin en Martijn)

Poedel: Team Tom (Kelvin, Melissa, Wouter, Tineke en Justin)

De volledige uitslag is hier in PDF: Uitslag v.v. Arum Pub Quiz 2024

Jacob bedankt! 
Op deze avond werd ook even de gelegenheid gepakt om Jacob van Althuis te bedanken voor al die jaren die hij in Arum 1 had gespeeld. Hij stopte eind vorig seizoen bij de A-selectie. Hij kreeg uit handen van Arum 1 speler Wessel Hibma een prachtig ingelijst v.v. Arum shirt met daarop het aantal seizoenen dat hij in Arum 1 heeft gespeeld. Waarna het publiek hem nog even toezong met “Jacob, Jacob, bedankt!”

Al met al een zeer geslaagde avond die liep als een geoliede machine!
En gelukkig hebben we de foto’s nog: 

5 februari 2024