Rondje langs de velden…

Afgelopen zaterdag 4 mei was er een inhaalweekend wat betreft een aantal teams. Voor de teams die in een grote competitie spelen, o.a. de JO15 was het gewoon een competitieronde. In totaal stonden er voer wedstrijden op het programma. Het toeval wilde dat drie van de vier teams tegen Scharnegoutum speelden. Maar juist deze wedstrijden werden allemaal verloren. De JO15 speelde in Scharnegoutum. Was niet veel minder maar verloor wel met 3-1. Later op de dag trad It Tredde aan in en tegen Scharnegoutum. Er werd met 5-1 verloren, voetbal.nl staat 5-0. Maar Rein maakte vlak voor tijd wel degelijk de 5-1 en haalde daarmee de eer. 
De JO17 was thuis tegen koploper Scharnegoutum zeker niet de mindere. Maar de kansen die er zeker waren willen er op dit moment maar niet in, aldus de coach. Daarentegen gaven we ook weer twee goals te gemakkelijk weg. En dus stond er na afloop 0-3 op het scorebord.
Maar It Twadde kon weer eens een zege boeken. Tegen Wolvega werd er met 5-3 gewonnen. “En zo konden we nog rechtstreekse degradatie voorkomen” grapte een der spelers.
Komende zaterdag 11 mei is er weer een volledig programma!

8 mei 2024