Rondje langs de velden…

Afgelopen zaterdag 11 mei stond de een na laatste competitieronde op de planning. Helaas moesten er nog al wat wedstrijden worden verplaatst. Zo kwamen o.a. de JO10, de JO12, de Jo15 en It Twadde niet in actie. Van de andere teams hier de WhatsApp verslagjes:

JO08-1
Zaterdagmorgen mocht de JO8 uit naar Zeerobben. We speelden een goede wedstrijd waarbij er enorm goed werd overgespeeld. Ook stond de verdediging sterk soms zakte Arum wat in maar andere momenten waren ze er wel weer goed bij. Met name de 2e helft speelden wij enorm goed en waren we zeker sterker dan de Robben. Ondanks dat was de winst voor de Harlingers en werd het 4-3. Goals werden er gemaakt door Hidde Heslinga 2 en Mirthe Bosch 1

JO09-1
De JO09-1 ging in Achlum in haar laatste thuiswedstrijd met 6-1 ten onder tegen SJO DFC uit Menaam/Dronrijp. Er werd overigens wel goed gespeeld.

JO11-1
Na een lange rust pauze mochten we weer los.
Thuiswedstrijd in Achlum tegen het altijd lastige Oosterlittens.
Het zat het hele team vandaag niet mee. We waren niet scherp Genoeg. We waren niet wakker genoeg. Ballen die niet aankomen bij de goeie speler.
Kortom een wedstrijd die we snel gaan vergeten en de volgende x er weer met frisse moed tegenaan gaan.
Eindstand was 1-13.

JO13-1
speelde in Arum een zeer belangrijke wedstrijd om het eventuele kampioenschap, nota bene tegen de nummer twee ONT. Er werd helaas met 3-5 verloren. volgens coach Tijmen: Eerste helft hebben we heel veel kansen gemist voorin. Tweede helft paar foutjes achterin. En dan krijg je dit als eindresultaat…
Daar gaat het kampioenschap? Het gezegde als twee honden vechten om een been….dan loopt de derde er mee heen. Gaat op. De JO13 moet zaterdag winnen en dan is het nog afhankelijk van Stiens die nog vier wedstrijden moet spelen. Maar eerst zaterdag…

JO17-1
Op zich is het spel niet minder dan eerder dit seizoen. En we creëren ook genoeg kansen. Maar we maken ze niet af…aldus de coach. Exemplarisch was ook weer de 3-1 tegen Zeerobben. De enige goal voor de JO17 werd namelijk ook nog door Zeerobben gemaakt….

It Tredde
It Tredde ging in Heerenveen tegen de plaatselijke v.v. met 7-2 het schip in. Omdat er geen keeper beschikbaar was was het evn zoeken wie het doel moest verdedigen. In de tweede helft herstelde It Tredde zich een redde Brent en Mike de eer!