Arum verliest ook derde bekerwedstrijd

Arum begon goed aan de wedstrijd afgelopen zaterdag in de thuisbekerwedstrijd tegen Beetgum. Arum was voetballend het eerste halfuur duidelijk de bovenliggende partij. Beetgum kon zich alleen maar beperken tot de counter. Arum kreeg kansen maar werden niet verzilverd. En dat was vaak ook te danken aan de beste man aan Beetgum zijde; keeper Dijkstra. In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Arum het lid op de neus. En scoorde Beetgum via de counter de 0-1. Een domper zo vlak voor rust die Arum na rust niet meer te boven kwam. “Slappe hap” was het volgens een trouwe supporter in de tweede helft. Er was weinig beleving en de wil om te winnen ontbrak ook bij een aantal; kortom dat zal vanaf volgende week zeker beter moeten. “Anders wacht ons een zwaar seizoen”, meldde diezelfde supporter. Beetgum kwam op 0-2. De spanning kwam nog wel even terug toen Jorrit, speelde voor het eerst weer eens 90 minuten, de 2-1 maakte. Arum ging op zoek naar de gelijkmaker. Kreeg ook kansen maar overtuiging miste! terwijl Beetgum er steeds vaker gevaarlijk via de counter uitkwam. De wedstrijd eindigde overigens in een 1-3 nederlaag. Toen een corner er nog ongelukkig in ging.
Een niet al te beste generale voor de start van de competitie volgende week uit tegen titelkandidaat NOK uit Oudemirdum. Er zal volgende week duidelijk uit een ander vaatje moeten worden getapt!
Maar weer nieuwe ronde, nieuwe kansen! Om positief te blijven.