Rondje langs de velden….

Naast het Eerste, de JO12(beker) en de JO7 kwamen er nog een vietal v.v. Arum teams in actie. De 35+ kwam voor het eerst in actie na de winterstop in Sneek bij LSC. De resultaten hielden nog niet over, van Black Boys (3-0), Tzum (1-0) en Scharnegoutum (2-1) werd verloren en tegen LSC werd met 1-1 gelijkgespeeld. “Maar het wordt beter” volgens speler/coach Thon van Loon. Op vrijdag 12 april gaan ze weer verder. En dan ook weer in Sneek. Maar dan bij Black Boys.
Het Vrouwen-team leek op een gelijkspel af te gaan. Maar in de slotminuten ging het toch nog fout. En werd het nog 3-1 voor de Leeuwarder Zwaluwvrouwen. Datzelfde gold ook voor de JO19. Zij moesten in de laatste minuut de 4-3 nog toestaan tegen TOP’63. De revanche is echter komende zaterdag in Oppenhuizen.
De JO13 deed het beter, al was de eerste helft zeer matig volgens coach Michel Jorna. De tweede helft werd er goed gespeeld en werd het uiteindelijk ietwat geflatteerd 7-1 voor de Arumers. Door deze overwinning doen ze overigens leuk mee in de top van deze competitie.
Komende week weer een volledig programma…….o.a. de JO11 heeft dan een “snoepreisje” naar Terschelling.

2 april 2019