Arum thuis tegen W.W.S.

Eindelijk! Wat betreft het aantal wedstrijden zijn we, na afgelopen zaterdag, op de helft van de competitie. Een half jaar hadden we daar voor nodig. De andere 13 wedstrijden moeten worden afgewerkt in de komende 11 weken….(15 maart tot en met 23 mei)
Als echte voetballiefhebber is dat natuurlijk prachtig. Wedstrijden voetballen is immers veel leuker dan de trainingen. En we staan keurig op een tweede plek. Maar is die plek realistisch? Als je bedenkt dat onze jongens nog twee keer de koploper LAC Frisia treft. En nog twee keer de nummer drie, (Beetgum) de nummer vier (Marrum) en de nummer zes (Mulier) o.a. als tegenstander heeft. Het voordeel is dat we alles nog in eigen hand hebben.
Vorige week deed Arum overigens goede zaken in de strijd om de tweede periode. Holwerd werd nipt verslagen maar omdat de concurrentie punten liet liggen heeft Arum nog aan 1 punt genoeg om deze titel en dus de nacompetitie te halen. Die strijd wordt overigens pas eventueel op zaterdag 2 mei beslist. 
De wedstrijd van komende zaterdag tegen W.W.S. (Wirdum, Wytgaard, Swichum) is er namelijk al een uit de derde periode. De uitwedstrijd werd een 6-2 overwinning voor de Arumers. Maar vorig seizoen kwamen we in de thuiswedstrijd tegen W.W.S. waar Jacob van Althuis vorige seizoen nog speelde, niet verder dan 2-2. 
Wat wordt het zaterdag a.s.? Want laten we het maar realistisch van week tot week bekijken… 

11 maart 2020