Arum verliest ook van IJ.V.C.

Als je aan scorebordjournalistiek doet dan heeft Arum 1 afgelopen zaterdag met 2-1 verloren van IJ.V.C. uit IJlst. Maar er was vooral ook winst voor het team van trainer Edwin Wittink. Er werd door “het vlaggenschip der vereniging” een goede wedstrijd op de mat gelegd. Met name de agressiviteit was er weer in het spel. Arum creëerde genoeg kansen om eventueel de wedstrijd te winnen. Maar beloonde zichzelf daarin niet. Aan de andere kant kregen onze jongens twee ongelukkige goals tegen. Een penalty waar een Arum speler de bal liggend tegen de hand kreeg gespeeld. (je kan hem geven) en een communicatie fout waardoor onze verdediging ons eigen keeper Jesse, middels een kopbal, passeerde. Vlak voor rust kwam Arum tegen het zeer sterke collectief “IJ.V.C.” via Kevin terecht op 1-2. In de tweede helft werd echter niet meer gescoord. En het gaat in het voetbal om “de pingels”. Dus won het in een flow verkerende IJ.V.C. terecht en zal het met Q.V.C. uit moeten vechten wie er naar de volgende bekerronde gaat.
Voor Arum rest komende zaterdag de thuiswedstrijd (derde bekerwedstrijd) tegen derde klasser Oeverzwaluwen, aanvang 14.45 uur.

Misschien illustreert bovenstaande foto, gemaakt door huisfotograaf van Arum 1; Willem Rienk Miedema (klik hier voor meer foto’s) de wedstrijd wel. Keeper Jesse Jaasma pakt de penalty net niet. En zo was het met het eindresultaat van deze wedstrijd voor Arum 1 ook!