Arum thuis tegen Boornbergum’80

Eindelijk weer voor het echie! Na bijna 200 dagen speelt het vlaggenschip van de v.v. Arum weer een competitiewedstrijd. De laatste was immers op 7 maart uit tegen Holwerd (0-1)
Dit seizoen echter geen Holwerd etc, want Arum speelt in een andere 5e klasse. Namelijk de 5e klasse A. En op voorhand zijn daar Heerenveen en Nagele de grote titelkandidaten. Ook gezien hun bekerresultaten. Arum wil zeker behoren bij de outsiders voor de titel. Of liever: we gaan ook dit seizoen weer voor een prijs. 
In deze A-klasse treft Arum een hoop nieuwe, onbekende teams en ook teams waar Arum in het verleden wel eens tegen gespeeld heeft. Maar dat is vaak alweer een tijdje geleden. Zo ook de tegenstander van zaterdag 19 september; Boornbergum’80. 
In het seizoen 2007/2008 was Boornbergum voor het laatst de tegenstander in competitieverband voor Arum. De uit- en thuis-wedstrijd eindigden toen beide in een gelijkspel. Maar Arum wil zaterdag wel eens winnen na een voorbereiding waar het niet een keer de drie punten kon pakken.
We zullen het allemaal beleven op sportpark de Bining te Arum om 14.45 uur!

Het zou een drukke zaterdag (19e) worden in Arum, met de JO17, JO19, It Tredde, It Twadde en het Eerste thuis. De wedstrijden JO17 (kaatsen) en van It Tredde (tegenstander kan niet) zijn echter verplaatst naar zaterdag 17 oktober.   

16 september 2020