Naar Heerenveen zonder publiek!

Het eerste van de v.v. Arum reist zaterdagmiddag (3 oktober) laat af naar Heerenveen om daar op het sportpark Skoatterwald uit te komen tegen v.v. Heerenveen 1. Een voor Arum onbekende tegenstander. Maar dat Heerenveen een titelkandidaat is dit seizoen dat hebben ze vorig seizoen en met name dit seizoen in de beker bewezen. Dus voor Arum een leuke uitdaging en eens te kijken waar het nu echt staat in dit seizoen. 
Nog nooit speelde Arum 1 in competitieverband tegen Heerenveen. In het verre verleden (1997) speelde Arum 1 ooit een oefenwedstrijd op het toen net nieuwe sportcomplex Skoatterwald tegen het zondag 1 van de v.v. Heerenveen. Dat was onder leiding van trainer Jan van Loenhorst.    

Zonder publiek
Komende zaterdag zal de eerste wedstrijd worden onder de nieuwe corona maatregelingen. Dus geen publiek! We zullen u toch een beetje op de hoogte houden via de Facebook pagina van de v.v. Arum. De wedstrijd vangt overigens pas aan om 17.00 uur!

Volgende week
Op zaterdag 10 oktober speelt Arum 1 thuis tegen Ens 1. Ook zonder publiek. We zullen dan proberen of we via livestream (Facebook) iets kunnen betekenen voor een gedeelte van onze supporters. 
 

1 oktober 2020