Nieuwe corona maatregelen

Het kabinet heeft gister, 13 oktober 2020, besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt. (In principe gelden de maatregelen voor de komende vier weken.)
Vanaf woensdag 14 oktober 2020 zullen de douches en kleedkamers op het sportpark ook tot nader order gesloten worden. De kantine (Arum) was al gesloten!
Trainen blijft alleen mogelijk voor de JO08 tot en met de JO17 op de reguliere doordeweekse trainingstijden.
Voor de senioren vanaf de JO19 geldt tot nader order geen trainingen en geen wedstrijden. (wat betreft de JO19 daar wachten we de orders van de KNVB NOC/NSF af.)

Samengevat:
• De kantine (Arum) blijft tot nader order gesloten.
• Kleedkamers en douches zijn vanaf 14 oktober 2020 tot nader order gesloten.
• Alleen het ballenbox/materiaalhok is toegankelijk, voor de rest zijn alle ruimten gesloten tot nader order.
• Trainen is toegestaan vanaf de JO08 tot en met de JO17 (over de JO19 volgt nader bericht) op de vaste trainingsavonden. Ook de Voetbalschool op vrijdagmiddag gaat gewoon door!
Na het trainen verlaat je onmiddellijk het sportpark.

ALLE competitiewedstrijden tot 14 november vervallen!
Hierover meld de KNVB het volgende:
Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen van het kabinet, die ingaan per vanavond 22:00u, is besloten om alle wedstrijden in het amateurvoetbal per direct uit het programma te halen voor de komende vier weken. 

Verder werken we aan een verdere verduidelijking van alle maatregelen voor het voetbal. Hierover verwachten we in de loop van morgen meer informatie te kunnen sturen per mail en via www.knvb.nl/coronavirus.

Bestuur v.v. Arum en Stormvogels’64

14 oktober 2020