Trainingen komende week!

Hier een update voor de trainingen voor de komende week (19 t/m 24 oktober)

JO08 t/m de JO17
Zoals al in een eerder nieuwsbericht viel te lezen kunnen de reguliere trainingen voor de JO08 t/m JO17 gewoon in teamverband plaatsvinden. Deze week zullen een aantal trainingen verzorgd worden door inval trainers. Dit i.v.m. dat een aantal trainers in thuis isolatie zitten.

JO19
Ook is inmiddels bekend geworden dat de JO19 in teamverband mogen trainen. Dit geldt natuurlijk alleen voor de spelers die bij dit team horen!
In verband met de recente corona besmettingen en de daarbij de qanrantaine periode zal er komende dinsdag geen training plaatsvinden. De eerste training (o.v.b.) zal plaatsvinden op donderdag 22 oktober van 19.00-20.00 uur in Arum.

Senioren
KNVB: Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand. Ook mogen er meerdere groepjes van vier tegelijk op een trainingsveld trainen.
Hoofdtrainer Edwin Wittink zal met het bovenstaande een training (experimenteel) verzorgen in eerste instantie voor de A-selectie. Omdat het trainingsveld wrs. te klein is zal de A-selectie in twee-en worden gesplitst. En zal de eerste groep op donderdag 22 oktober van 20.15-21.00 uur en de tweede groep van 21.00-21.45 uur trainen. 
i.v.m. (dus) een paar besmettingen en de daarbij quarantaine periode voor een aantal spelers hebben we als bestuur besloten om de dinsdagtraining van 20 oktober voor zowel de B-selectie en de A-selectie te laten vervallen. Ook de training voor de B-selectie van donderdag 22 oktober vervalt. Als de experimentele training van komende donderdag van de A-selectie slaagt, dan gaan we kijken of we voor de B-selectie ook deze training gaan verzorgen. We zullen dan ook kijken of we de zaterdag er qua training dag ook bijvoegen! 
Wordt vervolgt!
In overleg met de trainer komen de trainingen voor de Vrouwen de komende vier weken te vervallen. 

Nog even de corona maatregelen kort samengevat:
• De kantine (Arum) blijft tot nader order gesloten.
• Kleedkamers en douches zijn vanaf 14 oktober 2020 tot nader order gesloten.
• Alleen het ballenbox/materiaalhok is toegankelijk, voor de rest zijn alle ruimten gesloten tot nader order.
• Trainen is toegestaan vanaf de JO08 tot en met de JO19 op de vaste trainingsavonden. Ook de Voetbalschool op vrijdagmiddag gaat gewoon door!
Na het trainen verlaat je onmiddellijk het sportpark.
En:
– Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken (tot en met 12 november) stilgelegd.
– Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Hoe het komt met de verschillende competities en evt. onderlinge wedstrijdjes, daarover in een volgend nieuwsitem meer!

18 oktober 2020