Pieten-Toernooi & nieuwe koploper!

Ook de JO17/JO19 kwamen zaterdag 5 december weer in actie. Onder prachtige omstandigheden werden er maar liefst 13 ronden afgewerkt. Spelletjes ronden met latje trap, mikspel, pionnenspel en “uit de lucht” werden afgewisseld met een 4 x 4 toernooi. Er konden deze middag vele punten worden gehaald voor het C.C.-Cup klassement.  Er waren dagprijsjes voor het zogenaamde Pieten-toernooi en voor “de spelletjes”. De beide dagprijsjes werden gewonnen door een en dezelfde ploeg n.l.: De Saaie Pieten met  Hidde , Rinnert, Rein en Klaas) Het Pieten toernooi werd overigens op doelsaldo beslist. Daarom kreeg ook de nummer twee n.l.: De Zeurpieten  met Migchiel, Marwin, Jildert en Menno V.) een prijsje.
Aan het eind van het meer dan drie uur durend toernooi werden de punten als volgt verdeeld:
Saaie Pieten 243
Zwarte Pieten 218
Zeur Pieten 209
Hoge Pieten 161
Ziele Pieten 159
Roetveeg Pieten 148
De speciale Pieten voor deze middag Dennis en Liam verdienden 195 en 161 punten. 
Door de grote verschillen in punten ging het C.C.-Cup klassement behoorlijk over de kop! En krijgen we na Mathijs, Martijn en Hylke weer een nieuwe koploper n.l. Hidde.
Klik hier C.C.Cup tussenklassment (2) met nog drie ronden te gaan.
De leider van de JO17 is gevraagd om even een aantal kiekjes te maken van de winnaars……na een aantal pogingen kwam hij erachter dat hij het toestel op selfie had staan…..gelukkig is het daarna wel gelukt.
Volgende week zaterdag gaan we weer verder met een 6 tegen 6 / 7 tegen 7 toernooi op klein veld!   

7 december 2020