Hidde wint de C.C.-Cup 2020!

Afgelopen dinsdag 29 december werd om ongeveer half 3 afgetrapt voor de het zevende onderdeel van de C.C.-Cup 2020. De 30 spelers van de JO17/JO19 konden weer punten verzamelen voor het C.C.-Cup klassement. Maar er waren natuurlijk ook dag-prijsjes te verdienen met het 7 tegen 7 toernooi individueel klassement. 
Terwijl de gehele dag het licht had geregend, ging het vanaf een uur of 3 echt los. Het was bijna niet te doen qua regen en temperatuur. De vorige zes keren in de strijd om de Cup troffen we altijd prachtig weer…..
Uiteindelijk konden de dag-prijsjes gelukkig om ongeveer half 5 worden uitgereikt. Rinnert werd de winnaar. Tweede werd Hidde, derde Roy, Dirk Henk werd vierde en Jort vijfde.

Hidde Winnaar C.C.-Cup 2020 
Daarna werd het C.C.-Cup klassement bekend gemaakt. Voor de nummers 6 t/m 11,  Tieme, Klaas, Marwin, Kevin, Menno v. en Migchiel, waren er lekkere Douche-gels.
Voor de nummers 1 t/m 5 waren er bonnen van It Skil.
Hidde (zie foto) werd uiteindelijk de winnaar van de strijd om de C.C.-Cup 2020. Hij kreeg de prachtige Cup uitgereikt. De Cup werd aangeboden door de Coaches Lieuwe & Pieter. (De verhouding beker en onder-voet had misschien iets beter gekund, maar ja dat inzicht hebben ze helaas net niet)


Er was een tweede prijs voor Dirk Henk, een derde prijs voor Rein. En Rinnert en Sjouke werden vierde en vijfde.
Al met al was het een groot succes! misschien volgend jaar een vervolg…
Zie hier het eindklassement C.C.Cup
En de foto’s

30 december 2020