Terecht verlies tegen koploper

Afgelopen zaterdag 19 maart speelde Arum 1 thuis tegen de koploper IJ.V.C. uit IJlst. Het was de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft. Hoewel op het scorebord na 90  minuten slechts de stand van 0-1 prijkte was de overwinning voor IJ.V.C. meer dan terecht. In de eerste helft probeerde Arum door zeer compact te spelen op eigen helft de tegenstander weinig ruimte te geven. Hierin slaagde Arum op zich goed maar kwam het toch na een halfuur spelen op 1-0 achterstand.
In de tweede helft kroop Arum uit zijn schulp om toch iets te forceren. En inderdaad Arum kwam onder de druk van IJ.V.C. vandaan. Grote kansen kwamen er echter niet. Al moet het dan een bal voorlangs zijn geweest die Jorrit  er net niet in kon lopen. Aan de andere kant werd soms met kunst en vliegwerk een tweede tegentreffer voorkomen. Met name Lammert  en keeper Jesse stonden een puike partij te spelen.
Arum deed dus lang mee in deze wedstrijd. Al had het misschien niet recht op een punt. Je weet het in het voetbal maar nooit…
We hopen de komende maanden dat Arum ook nog lang meedoet in de competitie. In dat kader speelt het vlaggenschip der vereniging volgende week uit tegen Hielpen.