Arum eenvoudig langs W.W.S.

Het vlaggenschip van de vereniging kende afgelopen zaterdag geen zware middag. Al had het na een kwartier allang op een ruime voorsprong moeten staan. Maar de uitblinker bij W.W.S., de keeper, redde een aantal keren prima en ook stond de paal en lat een aantal keren in de weg. BT, Dani en Jeroen waren een paar dichtbij de openingsgoal. Uiteindelijk zorgde aanvoerder Tim die via een vrije trap bijna de keeper verschalkte indirect voor de voorsprong. De rebound was voor de attente Dirk Henk die daarmee de 1-0 liet aantekenen. Even later maakte Tim zelf de 2-0 via een prachtig afstandsschot. Daarbij was de assist van Jorrit, die helaas weer uitviel met zijn oude blessure. En daarvoor was ook spits BT al uitgevallen met een hamstringblessure. Het is dus nog maar afwachten of deze twee spelers zaterdag op tijd fit zijn voor het mentale treffen met buurdorp Witmarsum. Ook in de rust bleef Wessel H. uit voorzorg achter in de kleedkamer.
Na de rust probeerde W.W.S. het wel maar kregen weinig kansen. Even leek na een prachtige actie van Dani de bal er via de onderkant van de lat in te gaan en daarmee zou de wedstrijd al in het begin van de tweede helft beslist zijn geweest.
Maar het werd pas 3-0 nadat het laatste kwartier er via de talentjes Hielke en Rinnert weer wat extra elan in het team kwam. Hielke bediende, in de 87e minuut, de 17 jarige Rinnert die, nadat de W.W.S. keeper de bal miste, simpel maar wel zijn eerste goal voor de hoofdmacht scoorde. Twee talentjes waar we nog heel wat plezier aan gaan beleven. De eindstand was dus 3-0.

Deze wedstrijd was de opmaat voor de zeer belangrijke wedstrijden tegen achtereenvolgens Mulier, Irnsum, FVC, Boornbergum, UDIROS en Woudsend.

Maar eerst dus zaterdag 30 april naar Mulier. Aanvang wedstrijd 14.30 uur in Witmarsum