Dames v.v. Arum schitteren

Onder prachtige zomerse omstandigheden hebben we het seizoen afgesloten. Woensdag was de laatste trainingsavond, op Marije na was het complete team aanwezig voor de traditionele afsluitende onderlinge partij en niet onbelangrijk de ‘evaluatie’. Evaluatie? nou ja je zou het ook de na-zit kunnen noemen, elke speelster neemt hapje en drankje mee en dan gezellig kletsen aan de picknick tafel bij de Bining. Het serieuze gedeelte is toch wel de enkele eervolle vermeldingen door trainer/coach Joris over het seizoen met daarbij altijd ludieke prijsjes. ‘Hard trainen is ook een talent’ ging dit seizoen naar Dianne, met 24x de meeste trainingen bezocht. Als prijs een mooie medaille van chocolade en tegoedbon voor ’t Skil. De gemiddelde trainingsopkomst was met 8 speelsters zeer goed te noemen. Met 37 doelpunten dit seizoen is Anne onze top-scorer geworden, ook voor Anne een mooie medaille en een voetbal met een handtekening van alle speelsters erop als aandenken. Speelsters om utens, Tjallie en Linda ontvingen een tegoedbon voor een wasbeurt (Autobedrijf Boek) voor hun auto en kreeg Jasmijn als bedankje een boeketje bloemen voor haar inzet. Dit omdat Jasmijn had aangegeven te stoppen met voetbal, waar overigens het team het totaal niet mee eens is. Al met al een gezellige afsluitende trainingsavond.

Zaterdag avond vond het dorpentoernooi & slotfeest in Easterlittens plaats. Voor ’t eerst was er ook gelegenheid aanwezig voor damesteams om hieraan deel te nemen. Maar liefst 12 dames teams waren aanwezig, waaronder de Arumer dames. In een poule met Beetgum, ONS en VVO, werd Arum knap 2e, waar ONS de betere ploeg was en wat bleek uiteindelijk ook in de winnaarsronde. Arumer dames hebben weer laten zien dat ze goed kunnen voetballen, de doelpunten deze avond werden gemaakt door; Linda, Inez, Ilona en Anne. Waar onze gastspeelster Marchien bijna wist te scoren, haar schot belande op de paal.
De avond was goed georganiseerd, live muziek, BBQ en werden er bedankjes uitgereikt aan vrijwilligers VVO, tevens vond de prijsuitreiking toernooi plaats en mochten de dames van ONS de begeerde wisselbeker in ontvangst nemen.
Zie voor foto’s https://myalbum.com/album/ESb7ufi3FSEnV7/ 

Een prachtige afsluiting van het seizoen, waar we met vol vertrouwen en enthousiasme uitkijken naar het komend seizoen, tot dan!

6 juni 2022