Weer gelijkspel in laatste minuut

Misschien was de A-selectie zoals die in het programmaboekje van afgelopen zaterdag was afgedrukt wel typerend voor dit seizoen. In het boekje stond trouwens nog de Selectie van 16 man waarmee trainer Edwin dit seizoen begon. Van deze 16 zaten slechts 7 in de wedstrijdselectie van afgelopen zaterdag. Het was dus dit seizoen veel passen en meten voor de hoofdtrainer. Het betekende ook dat er dit seizoen veel jeugdspelers konden debuteren. En dat er talent is dat is wel zeker. We kunnen nog wel even vooruit….
Toch waren het twee “oud-gedienden” Kevin Hoekstra en Dani die er voor zorgden dat Arum afgelopen zaterdag op 1-0 kwam. Via een mooie pass van Kevin scoorde Dani zeer fraai. En daarmee werd Dani met 12 goals topscorer van Arum 1 dit seizoen. En we hopen dat hij er nog een seizoen aan vast wil plakken. Tweede werd BT, met 10 goals en derde Wessel Hibma met 5 goals. In totaal scoorde Arum 41 goals en kreeg het ook 41 tegen.  Maar keeper Jesse heeft ook nog heel wat doelpunten weten te voorkomen. Helaas voor Arum vertrekt hij naar Harlingen. We wensen hem daar overig veel succes.
Arum leek tegen Woudsend op haar 9 overwinning af te stevenen. Hoewel de verhoudingen op het veld vrij gelijk waren, had Arum het al lang in de tweede helft van de 2e helft af moeten maken. En nu ook net als bij de thuiswedstrijd tegen Woudsend kreeg Arum in de allerlaatste minuut, het was volgens velen al lang tijd, het deksel op de neus.
Volgens de meegereisde Arumer “harde kern” was het gelijkspel wel terecht. En zo speelde Arum 1 voor de zesde keer gelijk dit seizoen. Verloor het dus 8 keer, won het 8 keer en eindigde met 30 punten op de 7e positie.
Volgend seizoen gaan we weer verder met dan aan het hoofd van de A-selectie Hein Frietema! En wensen Edwin (en Frank) veel succes bij D.W.O.W.