Arum tankt vertrouwen!

Na twee grote bekernederlagen tegen Makkum en Minnertsga mocht Arum om des keizersbaard afgelopen zaterdag naar Sexbierum om tegen vierde klasser A.V.C. weer eens wat te laten zien. En dat lukte.
“Het was echt weer ouderwets, beleving en overtuiging, dan kunnen we heel goed voetballen” was de eerste reactie van routinier Jacob van Althuis. Helaas moet diezelfde Jacob deze wedstrijd wel vroegtijdig verlaten met ogenschijnlijk zware blessure. We wachten af.
Aan de andere kant kon BT na bijna een half jaar blessureleed zijn eerste minuten weer maken. En hij gaf zijn rentree extra glans met twee fraaie goals. De eerste op aangeven van talent Rinnert en de tweede op aangeven van Jeroen. Die ook gelukkig, overigens met blessure, weer speelt. Het is nog afwachten of hij nog geopereerd moet worden. Maar verbeet zaterdag, op mentaliteit, de pijn en dan is hij een zeer nuttige speler voor Arum.  
De 3-1 overwinning “was gewoon verdiend”, sprak de, nota bene in Sexbierum woonachtige, Arumer trainer Hein Frietema. “Maar het is vooral mooi voor het vertrouwen”. De 3-1 werd overigens via een penalty gemaakt door Wessel H. 
Komende zaterdag start dan de competitie met de thuiswedstrijd tegen Woudsend, met oud-trainer Erik Beuckens

Prachtige kiekjes
Arum 1 speler Willem Miedema won laatst een fotoshoot van Romy Postma via Insta. Afgelopen zaterdag kwam ze langs en maakte prachtige kiekjes!
Zie hier het resultaat:  https://myalbum.com/album/VbLY89KLDCsS

19 september 2022