Arum wint simpel van Hielpen

Met prachtig voetbalweer op één van de mooiste complexen van de competitie mocht Arum aantreden in en tegen Hielpen. Waar Arum het normaal altijd lastig heeft tegen Hielpen viel dat zaterdag wel mee.

Dat Arum de bal mocht hebben werd al snel duidelijk, alleen gaven de verdedigers van Hielpen de handige aanvallers van Arum wel veel ruimte. De eerste kans die Rinnert kreeg (na een mooi hakje van Dani) ging nog mis, maar na tien minuten kon die simpel de 0-1 maken. Vlak hierna was het na miscommunicatie tussen de verdedigers en keeper van Hielpen BT die de 0-2 kon binnenschuiven. Arum bleef ook de rest van de eerste helft de betere ploeg zonder echt groots te voetballen. Er waren nog wel een paar kansjes, maar gescoord werd er niet meer voor de rust.

Na de rust gebeurde dat wel meteen. Arum verwachtte en stormloop van Hielpen, alleen levereden ze de bal meteen na de aftrap in en was het BT die na een goede actie van Jeroen en goed doorzetten van Jorrit de 0-3 maakte. De wedstrijd was nu wel gespeeld en dat was te merken. Arum creëerde nagenoeg niks meer en het was Hielpen dat na een ongelukkig moment achterin bij Arum nog de 1-3 maakte.

“Heerlijk”
Wat nog wel positief is om te melden is de terugkeer (na 20 maanden) van Kevin, die na lang blessureleed, hij raakte op 25 september 2021 zwaar geblesseerd, weer een kwartiertje mee heeft gedaan en bijna nog een doelpunt maakte. Helaas ging zijn schot net voorlangs. Maar het was volgens hem weer “heerlijk” om in het veld te staan. (zie foto)

Een goede overwinning dus voor Arum dat nu nog één overwinning verwijderd is van nacompetitie. Daar krijgt Arum twee kansen voor en de eerste is in en tegen het jubilerende Bakhuizen. Aanvang: 14.30 uur.