Afgelopen zaterdag 27 mei werden de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld. Terwijl de junioren teams en de senioren op Arum 1 na af zomerstop hebben, kwamen de pupillenteams nog wel in actie. Hier weer een overzicht van WhatsApp verslagjes. En dus het laatste Rondje langs de velden… van dit seizoen.

JO07-2
Door afmeldingen van thuisclub Franeker en DTD werd deze laatste ronde niet meer gespeeld.

JO07-1
Vandaag de laatste wedstrijden van het seizoen, met een bult supporters op het mooie zonnige sportpark van de Stormvogels ‘64☀️😎

Stormvogels -Franeker JO7-1
We begonnen de wedstrijd gelijk sterk, met goed overspel wist Ferre de 1-0 te maken.
Jort kon vandaag ook weer meedoen en deed goed zijn best.
Jimte maakte een mooie actie 2-0.
Djolie loste nog een goed afstandsschot, maar kwam op de lat.
Rienk knalde op op goal, maar die kwam op de paal.
Door goed overspel kwam Ferre voor de goal en maakte er 3-0 van.
Jelle-pieter deed goed zijn best en verdedigde sterk.
Fayen voetbalde goed mee.
Als laatste maakte Jimte er 4-0 van.

Stormvogels – AVC
AVC begon heel sterk, we kwamen al snel op 0-1 achter.
We kregen een paar goede kansen maar ze mochten er niet in!
Avc maakte met een goede aanval er 0-2 van.
Stormvogels liet er niet bij zitten en speelde sterk Ferre maakte er 1-2 van.
Het fluitsignaal klonk, goed gespeeld maar verloren.

Stormvogels-Franeker JO7-4
De teams waren gewaagd aan elkaar.
Kansen voor beide partijen.
Rienk maakte met een prachtige actie de 1-0.
Djolie had weer een goed schot, helaas net naast.
Ferre maakte uit een prachtige hoekschop de 2-0.
Jurre maakte een mooie actie maar schoot net mis…
Jimte scoorde de laatste 3-0.

Heel erg trots op het team!
Super gedaan dit seizoen.
Bedankt en op naar het volgende seizoen!💪⚽️🥅

JO09-1
We hebben een mooie laatste wedstrijd gehad tegen Franeker.
In de eerste helft opende Ewald de score en niet veel later maakte hij er 2 – 0 van. Mede door een bal van Franeker op de paal en een geweldige redding van Finn bleef het 2-0.
In de tweede helft werd t 2 – 1 door een eigen goal van Jildert die helaas niet kon voorkomen dat de bal in het goal ging.
Vervolgens maakte Ryan 3-1 door een harde bal in de kruising. Siem schoot vanuit zijn eigen corner 4-1. Franeker maakt nog 4 -3 waarna Ewald nog 5 -3 door goed keepwerk van Finn die nu echt in zijn rol op gaat bleef het 5-3. De laatste wedstrijd sloten we af met wat lekkers.

JO10-1
Ook de JO10-1 speelde tegen Franeker in Arum. Het werd een mooie 4-4. Verslagje volgt.

JO12-2
Het team van Geert, Nick en Anno speelde de laatste wedstrijd uit tegen IJ.V.C. JO12-2. De tegenstander had nog kans om kampioen te worden. De JO12-2 verloor met 6-1 maar was niet ontevreden. De enigste goal werd gescoord door Tess na een voorzet van Roan, die als keeper deze wedstrijd een keer als spits fungeerde.

JO12-1
Het seizoen van de JO12-1 (Achlumer team) werd afgesloten met een reisje naar Terschelling. Alwaar in Hoorn tegen de Aester Voetbal Vereniging werd gespeeld. Het werd een spannende strijd wat eindigde in 2-2. Daardoor bleef de JO12-1 ongeslagen, maar tweede in het de eindstand. Leider Tijmen appte nog: Het was een super leuke dag. Het is zo’n leuk team. Geen kind aan gehad😃