In memoriam Carlo van den Heuvel

Op 1 juni j.l. is op bijna 75 jarige leeftijd overleden oud-bestuurslid Carlo van den Heuvel. Hij was maar liefst 10 jaar bestuurslid van de v.v. Arum vanaf 1984 tot 1994. Van die tien jaar vervulde hij 9 jaar het secretariaat. Kwam indertijd met zijn vrouw Truus vanuit Den Haag in Arum wonen en was voor de v.v. Arum een zeer bevlogen clubman. En zeer betrokken bij het introduceren (in 1987) van het Meisjes/Dames voetbal binnen de v.v. Arum. En ook bij de in 1984 “geboorte” van het Clubblad van de v.v. Arum was  hij samen met o.a. zijn vrouw Truus een van de initiatiefnemers. Een hoogte punt was absoluut het 50 jarig jubileum van de v.v. Arum in 1987. (zie foto van het toenmalige bestuur)
En met zijn kinderen Francis en Sheila was hij vaak “op paad” naar voetbalwedstrijden, alwaar hij het leiderschap vervulde of ook de grensrechtervlag hanteerde. 

Nog vaak aan de zijlijn 
De laatste jaren, ja eigenlijk tot voor kort, was hij, met Truus, nog vaak aan de zijlijn te vinden, vaak met de filmcamera in de aanslag, alwaar hij genoot van de verrichtingen van zijn “Opa-zeggers”; Arik, Liam, Kevin Mathijs en Yashmine. 
Het mooie is dat Carlo en Truus “het vrijwilliger zijn bij de club” ook mee hebben gegeven aan de volgende generatie. Wat essentieel is voor het voortbestaan van verenigingen.   

Wij wensen de familie de komende tijd veel sterkte toe. 

Op de foto Het v.v. Arum bestuur uit 1987; zittend rechts Carlo van den Heuvel, in het midden Rinze Veenstra en geheel links Wiebe Terpstra. Staand v.l.n.r. Obe Volbeda, Dirk Tolsma en Dirk Sieswerda

4 juni 2023