Arum thuis tegen HJSC

Vorige week zaterdag was de competitie ouverture uit tegen het sterke T.O.P.’63. In Oppenhuizen werd het na een “rommelige” wedstrijd 1-1.  Het vorig seizoen gedegradeerde T.O.P.’63 zal dit seizoen zeker weer meedoen om de prijzen in deze 5e klasse A. En we zijn natuurlijk altijd benieuwd welke clubs dit seizoen nog meer hoge ogen gaan gooien. Gezien de voorbereiding, bekerwedstrijden en vorig seizoen zullen zeker HJSC, NOK en UDIROS tot de titelkandidaten behoren. En wat kunnen we van RKO (Rutten), vorig seizoen nog 3e klasse zondag, verwachten? 
Maar vooral de vraag is: Hoe staan wij er zelf voor?
Dat antwoord zal in de komende vijf wedstrijden zeker worden beantwoord. Het wordt een ware test met in de eerstvolgende vijf wedstrijden achtereenvolgens: HJSC thuis, NOK uit, RKO thuis, de derby tegen Mulier in Witmarsum (28 okt.) en thuis tegen UDIROS. Een op papier heel zwaar programma zo aan het begin van de competitie.
En zaterdag 30 september a.s. dus eerst de thuiswedstrijd tegen H.J.S.C. uit Hommerts/Jutrijp. En dat is gelijk de grootste titelkandidaat dit seizoen. Het fysiek sterke H.J.S.C., wat altijd veel scoort uit corners en vrije trappen, promoveerde vorig seizoen net niet naar de 4e klasse. En dat zullen ze dit seizoen heel graag willen afdwingen. Arum is dus gewaarschuwd!   

Een minuut stilte.
Voor aanvang van de wedstrijd zal er een minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan Sijke van Althuis; programmaboekje verkoopster, vaste supporter Arum 1 en echtgenoot van v.v. Arum erelid Jacob van Althuis. Zij overleed op 17 augustus j.l. op 73 jarige leeftijd.

Tot zaterdag 30 september bij de wedstrijd Arum 1 – HJSC 1 op sportpark De Bining te Arum,
aanvang 14.45 uur. 

27 september 2023