Rondje langs de velden…

Afgelopen zaterdag 9 maart werd er onder prachtige omstandigheden weer een competitieronde afgewerkt. Echter door verschillende redenen werden de wedstrijden van de JO12, JO15 en It Tredde verplaatst of afgelast. Hieronder weer de WhatsApp verslagjes van de wedstrijden die wel doorgingen:

JO08-1
Zaterdag ochtend vroeg mocht de JO8 thuis tegen Zeerobben, een sterke ploeg waar van we weten dat ze er ook zin in hebben. We gaan van start en Arum pakte direct de leiding, de eerste 10 minuten zijn er meerdere kansen maar daar blijft het bij. Zeerobben knalt er wel 1 in 1-0 voor de Harlingers. Arum laat het niet zitten en net voor rust is daar de gelijkmaker 💪🏻Na de limonade er weer vol voor gaan Zeerobben heeft moeite met de verdediging maar krijgt er nog wel 1 in toch is het weer de Arumer ploeg die de sterkere is met een eindstand van 4-2 zijn we weer onverslaanbaar! Op naar volgende week 💪🏻

JO09-1
Verslagje volgt

JO10-1
Zaterdag j.l. speelden we onze wedstrijd tegen Sneek. Dit team zijn we dit seizoen nog niet tegen gekomen. Dus we wisten niet precies wat we konden verwachten.
Op een mooi sportcomplex speelden we een leuke eerste helft. Waar we ook nog voor kwamen te staan door een mooie voorzet op Yashmine die de goal wist te verzilveren. Maar toch wist Sneek onze verdediging ook twee keer te passeren en eindigde de eerste helft in 2-1 voor Sneek.
Toch met een positief gevoel naar de boxen. Aan ins spel te zien konden we dit wel omdraaien.
In de tweede helft begon Sneek ons wat te sterk en wisten we niet zo goed wat we hier tegen moesten doen en werd t al snel 5-1 voor Sneek. Nu begonnen we eindelijk weer wat terug te doen maar de voorsprong bleek te groot. Jilles wist zelfs een hattrick te maken en ook Siem en Ewald maakten nog een treffer. Maar Sneek wist helaas ook nog te scoren en het werd vandaag 10-6 in het voordeel van Sneek.

JO11-1
Vorige week meldden we dat de 30-1 waarmee de JO11 vorige week won, wel eens de grootste uitslag zou zijn in de geschiedenis van de club. Tim Jaarsma, aanvoerder Arum 1, melde dat zij in de C-junioren ooit eens met 30-0 hadden gewonnen thuis tegen Stiens. Waarvan dus acte.
Op naar Bolsward JO11-4. Het zou een spannende wedstrijd worden om nog kampioen te kunnen worden is er winst nodig. En Bolsward staat nu bovenaan. Dus vol gas aan de wedstrijd beginnen. Van beide teams best veel kansen en gelukkig winst Arum in de 1e helft te kunnen scoren. Met 1-0 de rust in. 2e helft proberen de wedstrijd naar ons toe te trekken. En hoe, er werd wederom weer fantastisch gevoetbald en overgespeeld. Een terechte 4-0 winst voor Arum! Volgende week weer proberen tegen Hielpen.🤞🏼

JO13-1
De JO13-1 speelde in Stiens tegen het ook nog ongeslagen SC Stiens JO13-2. In een spannende wedstrijd wonnen onze jongens/meiden van de JO13 met 2-1. En daardoor werden ze koploper. Hoewel Eastermar er in principe nog wel beter voor staat. Als zij de inhaalwedstrijd winnen tenminste. Maar we blijven heel goed meedoen in deze competitie aldus leider Marco.

JO17-1
De JO17 speelde thuis tegen Bolsward. En tegen Bolsward zijn meestal leuke wedstrijden. Beide teams willen voetballen.  De spel speelde zich vooral af op het middenveld. “We creëerden iets meer kansen dan Bolsward en dus wonnen we terecht met 2-1” Aldus de coach. Al in de eerste minuten hadden we op 1-0 kunnen komen via een penalty. Maar de beste man bij Bolsward, de keeper, stopte de penalty. Wel maakte Andrys heel knap de 1-0. Vlak na rust maakte Bolsward 1-1 en door een afstand schot van de uitblinkende Jan Friso, die daarmee de keeper verraste, werd de eindstand 2-1.

It Twadde
De grote held bij It Twadde was absoluut keeper Arik. Hij zorgde er persoonlijk voor dat It Twadde een verdienstelijk puntje pakte tegen Oudehaske. It Twadde kwam op voorsprong via Johan Hibma en bij de 1-1 scoorde “boem boem” Menno alweer een fraaie treffer. Bij de 2-2 stopte Arik een penalty. En daar bleef het bij. een mooi puntje aldus coach PG