Arum blijft dromen…

Afgelopen zaterdag 20 april j.l. speelde Arum 1 in het “stadion” van LSC 1890 te Snits. Arum had bij rust al met minimaal 3-0 voor kunnen staan. Het was bij rust 1-0 voor Arum en daardoor geloofde LSC zeker nog in een resultaat. En toen al vlot na de pauze de 1-1 viel leek LSC er met de winst vandoor te gaan. In de slotfase werd Arum weer beter en kon het in de laatste minuten de wedstrijd alsnog naar zich toe trekken. En zo de droom op een eventuele prijs; lees nacompetitie, in leven houden.
Hieronder het X-verslag (iets aangevuld) van Reino die er elke wedstrijd maar weer staat en het thuisfront op de hoogte houdt van de ontwikkelingen in de wedstrijd:
-Na 14 minuten spelen maakt Kevin, na een mooie pass van Jeroen en een mooie actie zelf, de 1-0.
-Na een voorzet van Kevin mist Willem net de bal.
-Een fantastisch schot van Tim raakt de lat.
-Rinnert kopt voorlangs, uit een vrije trap
-Een hele grote kans voor Kevin, alleen voor de keeper, maar de keeper red.
-Na 11 minuten spelen in de 2e helft maakt LSC de gelijkmaker
-Irolt, de uitblinker in de 2e helft, redt Arum een paar keer.
-BT maakt de 1-2, maar het doelpunt  wordt wegens buitenspel, onbegrijpelijk, afgekeurd.
-Toch gerechtigheid; BT maakt alsnog de 1-2 na een prachtige pass van Kevin.
-Vanuit een vrije trap van Kevin maakt Rinnert de 1-3. En meteen daarna fluit de scheidsrechter einde wedstrijd.
Arum 1 heeft nu twee weken vrij. En speelt op zaterdag 11 mei de uitwedstrijd tegen Blue Boys in Nij Beets.